اخبار و مطالب جدید و جالب یک شنبه 10 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 14:30 :: نويسنده : امیر نصرالهی
مواد لازم: کدو قلمی: 2 عدد ادامه مطلب ... یک شنبه 10 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 14:28 :: نويسنده : امیر نصرالهی
آمان نیوز-ظرفی پیرکس یا چینی (بهتر است گرد باشد) برداشته و یک ردیف از چیپس ته آن را می پوشانیم. ازهر مواد مقداری روی چیپس ها پخش می کنیم. و سپس
ادامه مطلب ... یک شنبه 10 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 14:25 :: نويسنده : امیر نصرالهی
آمان نیوز-مواد لازم :
ادامه مطلب ... پنج شنبه 24 فروردين 1391برچسب:, :: 19:57 :: نويسنده : امیر نصرالهی
لازانیا را با کمی نمک و روغن در مقداری آب در حال جوش ریخته تا نرم شود. بعد با آب سرد آبکش کرده و روی پارچه تمیزی قرار داده تا به هم نچسبد. ادامه مطلب ... پنج شنبه 24 فروردين 1391برچسب:, :: 19:28 :: نويسنده : امیر نصرالهی
تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم کمی نمک و فلفل میزنیم. آرد نخودچی را در تخم مرغ میریزیم کمی زعفران حل شده در آب جوش به مایه اضافه میکنیم یک لیوان آب و گوشت چرخ کرده را داخل مایه میریزیم و مایه را خوب مخلوط میکنیم.اگر مایه خیلی سفت شد باز هم کمی آب داخل آن مایه میریزیم مایه را خوب مالش میدهیم. ادامه مطلب ... پنج شنبه 24 فروردين 1391برچسب:, :: 19:27 :: نويسنده : امیر نصرالهی
یک عدد پیاز را رنده می کنیم و همراه با تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، دارچین ، برنج پخته ، آرد نخودچی و گوشت چرخ کرده ، خوب ورز می دهیم . ادامه مطلب ... یک شنبه 6 فروردين 1391برچسب:آشپزی,آشپزی ایرانی,آشپزی روز,آشپزی فرنگی,آشپزی مدرن,آشپزی سنتی, :: 20:38 :: نويسنده : امیر نصرالهی
آمان نیوز-رولت گوشت از جمله غذاهای مناسب مهمانیهای رسمی است. این غذا با توجه به محتویات داخل رولت در طعم و مزههای مختلف درست میشود. ما نیز در اینجا به 2 نمونه از آنها اشاره میکنیم. در ضمن از جمله مزایای درست کردن رولت گوشت این است که وقتی مهمانی رسمی دارید و قرار است چند نوع غذا درست کنید ادامه مطلب ... سه شنبه 1 فروردين 1391برچسب:آموزش تصویری تهیه خوراک مرغ و برنج, :: 13:36 :: نويسنده : امیر نصرالهی
در یک کاسه متوسط سس سویا و آب گوشت و سرکه و زنجبیل و شکر را مخلوط کرده و کنار بگذارید.در یک ماهی تابه نچسب روغن را با درجه متوسط داغ کنید. مرغها را حدود ۶ دقیقه درون روغن بپزید و بعد آنرا کنار گذاشته و گرم نگهدارید. ادامه مطلب ... شنبه 27 اسفند 1390برچسب:آشپزی,آشپزی ایرانی,آشپزی روز,آشپزی فرنگی,آشپزی مدرن,اشپزی سنتی,شیرینی پزی,کیک, :: 22:34 :: نويسنده : امیر نصرالهی
ابتدا دور تا دور نان را با کارد به قطر یک سانتیمتر بر میداریم و بقیه نان را از عرض چهاربرش میزنیم. پنیر خامهای را با سس مایونز مخلوط میکنیم تا به صورت کرم در آید. ادامه مطلب ... شنبه 27 اسفند 1390برچسب:آشپزی,آشپزی ایرانی,آشپزی روز,آشپزی فرنگی,آشپزی مدرن,اشپزی سنتی, :: 22:24 :: نويسنده : امیر نصرالهی
2 عدد زرده را در ظرفی ریخته و با یک قاشق چایخوری شکر و مقداری نمک مخلوط کنید، سپس شیر را اضافه کرده و همچنان به هم بزنید ، روغن را به این مواد اضافه کرده ، سپس آردها را که قبلا بیکینگ پودر در آنها ریخته و مخلوط کرده اید را کم کم به ظرف حاوی مواد بیفزایید و خوب مخلوط کرده و ورز دهید. ادامه مطلب ... صفحه قبل 1 صفحه بعد |
||||||||||||||||||